Chun Jung-myung

Chun Jung-myung (koreeraz: 천정명; Seul, 1980ko azaroaren 29a - ) Hego Koreako aktorea da.

Chun Jung-myung
140820 천정명.jpg
Bizitza
Jaiotza Seul1980ko azaroaren 29a (40 urte)
Herrialdea  Hego Korea
Lehen hizkuntza koreera
Hezkuntza
Heziketa Sangji University (en) Itzuli
Hizkuntzak koreera
Jarduerak
Jarduerak aktorea, zinema aktorea eta telebista-aktorea

IMDB: nm1194092 Twitter: JM_Chun Instagram: jm_chun Edit the value on Wikidata
Hau korear izena da, abizena Chun du.

FilmografiaAldatu

  • Master - God of Noodles (2016)
  • Heart to Heart (2015)
  • Reset (2014)
  • Glory Jane (2011)
  • The Duo (2011)
  • Cinderella's Sister (2010)
  • What's Up Fox (2006)
  • Goodbye Solo (2006)
  • Fashion 70's (2005)
  • I Love H, He, Li... (2004)
  • Beijing, My Love (2004)
  • Honest Living (2002)
  • Bad Girls (2002)
  • Han-ip's Woman (2002)
  • Third Coincidence (2001)
  • Pure Flower Cafe (2001)
  • New Nonstop (2001)
  • Echo (2000)
  • School 2 (1999)
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Chun Jung-myung