Ireki menu nagusia

Chun Jung-myung (koreeraz: 천정명; Seul, 1980ko azaroaren 29a - ) Hego Koreako aktorea da.

Chun Jung-myung
140820 천정명.jpg
Bizitza
Jaiotza Seul1980ko azaroaren  29a (38 urte)
Herrialdea  Hego Korea
Hezkuntza
Heziketa Sangji University Itzuli
Jarduerak
Jarduerak aktorea, zinema aktorea eta telebista-aktorea
IMDb nm1194092
Hau korear izena da, abizena Chun du.

FilmografiaAldatu

  • Master - God of Noodles (2016)
  • Heart to Heart (2015)
  • Reset (2014)
  • Glory Jane (2011)
  • The Duo (2011)
  • Cinderella's Sister (2010)
  • What's Up Fox (2006)
  • Goodbye Solo (2006)
  • Fashion 70's (2005)
  • I Love H, He, Li... (2004)
  • Beijing, My Love (2004)
  • Honest Living (2002)
  • Bad Girls (2002)
  • Han-ip's Woman (2002)
  • Third Coincidence (2001)
  • Pure Flower Cafe (2001)
  • New Nonstop (2001)
  • Echo (2000)
  • School 2 (1999)
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Chun Jung-myung