Blas Cantó

abeslari espainiarra

Blas Cantó Moreno (Ricote, 1991ko urriaren 26a) espainiar abeslaria da. Auryn taldeko kide bezala egin zen entzutetsu. 2017an bakarlari bezala ekin zuen. 2018an "Él no soy yo" abestiarekin lortutako entzuteari esker Espainian platino agiria ziurtatu zuen. 2020ko Eurovision Abesti Lehiaketan Espainia ordezkatzekoa zen, "Universo" abestiarekin.

Blas Cantó
Bizitza
Izen osoa Blas Cantó Moreno
Jaiotza Ricote1991ko urriaren 26a (29 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Kidetza Auryn
Genero artistikoa popa
Ahots mota kontratenorra
Diskoetxea Warner Music Group
IMDb nm1724411

Diskografia (Albumak)Aldatu

Auryn taldeko kide bezalaAldatu

  • Endless Road, 7058 (2011)
  • Anti-Heroes (2013)
  • Circus Avenue (2014)
  • Ghost Town (2015)

Bakarlari bezalaAldatu

  • Complicado (2018)


  Artikulu hau Espainiako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.