Blas Cantó

abeslari espainiarra

Blas Cantó Moreno (Ricote, 1991ko urriaren 26a) espainiar abeslaria da. Auryn taldeko kide bezala egin zen entzutetsu. 2017an bakarlari bezala ekin zuen. 2018an "Él no soy yo" abestiarekin lortutako entzuteari esker Espainian platino agiria ziurtatu zuen. 2021eko Eurovision Abesti Lehiaketan Espainia ordezkatu zuen.

Blas Cantó
Bizitza
Izen osoa Blas Cantó Moreno
Jaiotza Ricote1991ko urriaren 26a (29 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
ingelesa
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Kidetza Auryn
Genero artistikoa pop latinoa
Ahots mota kontratenorra
Diskoetxea Warner Music Group

IMDB: nm1724411 Facebook: blascantoES Twitter: BlasCanto Instagram: blascanto_es Youtube: UC9_NQ-W8gx_w-A2vt64zLGA Spotify: 3IJtdFn9IKbFvNvZqOJA46 Musicbrainz: 81f476c8-9ad1-4771-a5b6-1fe53cbf7481 Discogs: 5627240 Edit the value on Wikidata

Diskografia (Albumak)Aldatu

Auryn taldeko kide bezalaAldatu

  • Endless Road, 7058 (2011)
  • Anti-Heroes (2013)
  • Circus Avenue (2014)
  • Ghost Town (2015)

Bakarlari bezalaAldatu

  • Complicado (2018)


  Artikulu hau Espainiako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.