Ireki menu nagusia

Blake Christina Lively (Tarzana, Kalifornia, AEB, 1987ko abuztuaren 25a - ) aktore estatubatuarra da. Gossip Girl telesaileko protagonista nagusia da Serena Van Der Woodsenen paperean.

Blake Lively
Blake Lively 2018 (cropped).png
Bizitza
Izen osoa Blake Ellender Brown
Jaiotza Tarzana Itzuli1987ko abuztuaren 25a (32 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Heriotza  (32 urte)
Familia
Aita Ernie Lively
Ezkontidea(k) Ryan Reynolds  (2012 -
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea, zinema aktorea, telebista-aktorea, modeloa eta fashion model Itzuli
Pisua 61 kilogramo
Altuera 178 zentimetro
Lan nabarmenak Gossip Girl Itzuli
Sinesmenak eta ideologia
Alderdi politikoa Ameriketako Estatu Batuetako Alderdi Demokrata
IMDb nm0515116

FilmografiaAldatu

FilmetanAldatu

  • Savages (2012) - Ophelia "O" Sage
  • The Town (2010) - Krista "Kris" Coughlin
  • The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008) - Bridget
  • Elvis and Anabelle (2006) - Anabelle
  • Simon Says (2006) - Jenny
  • Accepted (2006) - Monica Moreland
  • The Sisterhood of the Traveling Pants (2005) - Bridget
  • Sandman (1998) - Trixie/Tooth Fairy

TelebistanAldatu

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Blake Lively  


  Artikulu hau Kaliforniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.