Ireki menu nagusia

Anjel Larrañaga

bertsolaria eta pandero-jotzailea

DiskografiaAldatu

Epelde eta Larrañaga taldearekinAldatu

  • Elkarren ondoan (Elkar, 1999)
  • Noiz arte? (Elkar, 2001)
  • Agur (Elkar, 2004)

Kupela taldearekinAldatu

  • Gau giro (Elkar, 2006)
  • Pagotxa (Elkar, 2008)
  • Arriskua maite (Elkar, 2010)
  • Gailurrak ikutuz (Elkar, 2012)
  • Eutsi goiari (Elkar, 2014)

ErreferentziakAldatu

  1. «Anjel Larrañaga» Urola Kostako Hitza 2018ko urriaren 30a . Noiz kontsultatua: 2019ko apirilaren 29a.