Ireki menu nagusia

Anjel Larrañaga

bertsolaria eta pandero-jotzailea

Anjel Larrañaga Sudupe (Azkoitia, 1947ko apirilaren 12a) gipuzkoar bertsolaria eta pandero-jotzailea da.[1]

Anjel Larrañaga
Bizitza
Jaiotza Azkoitia1947ko apirilaren  12a (72 urte)
Herrialdea  Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzak euskara
Jarduerak
Jarduerak bertsolaria eta musikaria
Kidetza Epelde eta Larrañaga
Kupela (musika taldea)

1980ko, 1982ko, 1986ko eta 1989ko Bertsolari Txapelketa Nagusietan parte hartu zuen.

Epelde eta Larrañaga eta Kupela musika taldeekin argitaratu izan ditu diskoak.

Eduki-taula

DiskografiaAldatu

Epelde eta Larrañaga taldearekinAldatu

  • Elkarren ondoan (Elkar, 1999)
  • Noiz arte? (Elkar, 2001)
  • Agur (Elkar, 2004)

Kupela taldearekinAldatu

  • Gau giro (Elkar, 2006)
  • Pagotxa (Elkar, 2008)
  • Arriskua maite (Elkar, 2010)
  • Gailurrak ikutuz (Elkar, 2012)
  • Eutsi goiari (Elkar, 2014)

ErreferentziakAldatu

  1.   «Anjel Larrañaga» Urola Kostako Hitza 2018ko urriaren 30a . Noiz kontsultatua: 2019ko apirilaren 29a .