Ireki menu nagusia

Angelo Gabriele Kelly (Iruñea, 1981eko abenduaren 23a) irlandar musikaria da, The Kelly Family taldearen musikagile eta bateria-jolea dena.

Angelo Kelly
2018-06-03 ZDF Fernsehgarten Angelo Kelly-9617.jpg
Bizitza
Jaiotza Iruñea1981eko abenduaren  23a (37 urte)
Herrialdea  Irlanda
Familia
Ezkontidea(k) Kira Harms Kelly Itzuli
Leinua The Kelly Family
Jarduerak
Jarduerak musikaria eta abeslaria
Musika instrumentua ahotsa
IMDb nm1556483
angelokelly.de/

DiskografiaAldatu

  • I'm Ready (2006)
  • Rejoice and be glad (2007)
  • Lost Sons (2008)
  • Up Close Live (2008)
  • Live in Madrid (2009)
  • The traveller (2009)
  • The traveller, live in Warsaw (2009)
  • Off road (2012)

Singleak

  • 2006 - Finally One
  • 2007 - Let me dream
  • 2008 - Smile for the picture
  • 2012 - Slow Down


  Artikulu hau Irlandako Errepublikako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.