Ukrainako errepide txirrindularitzako txapelketa

MaillotUcrania.PNG

Ukrainako errepide txirrindularitzako txapelketa 1997tik urtero ospatzen da Ukrainako txapelduna izango den txirrindularia erabbakitzeko. Titulua lasterketa bakar baten garaileari ematen zaio. Garaileak Ukrainako banderaren koloreak dituen maillota erabiltzeko eskubidea du hurrengo urteko txapelketararte.

PalmaresaAldatu

Urtea Txapelduna Bigarrena Hirugarrena
1997 Yuri Prokopenko Andreï Korolev Serguei Bodatchiov
1998 Vladimir Duma Vasiliy Zaika Dimitri Schipak
1999 Olexander Fedenko Oleg Pankov Ruslan Pidgornyy
2000 Vladimir Duma Volodymyr Gustov Valeriy Kobzarenko
2001 Kyrylo Posyeyev Sergiej Sawieliew Serguei Avdeev
2002 Oleksandr Klymenko Ruslan Pidgornyy Alexis Nakazniy
2003 Serhiy Honchar Sergiy Matveyev Maksym Rudenko
2004 Oleg Ruban Vladimir Duma Denys Kostyuk
2005 Mijailo Jalilov Roman Luhovyy Oleksandr Kvachuk
2006 Volodymyr Zagorodny Volodymyr Starchyk Denys Kostyuk
2007 Volodymyr Zagorodny Ruslan Pidgornyy Mijailo Jalilov
2008 Ruslan Pidgornyy Denys Kostyuk Volodymyr Zagorodny
2009 Volodymyr Starchyk Oleksandr Kvachuk Ruslan Pidgornyy
2010 Vitaliy Popkov Ruslan Pidgornyy Oleksandr Sheydyk
2011 Oleksandr Kvachuk [[]] [[]]

Kanpo estekakAldatu