The Sugarhill Gang

The Sugarhill Gang Englewooden 1979an sortutako hip hop musika taldea da. Rapper's Delight bere abestia Top 40-an sartu zen lehendabiziko rap singlea izan zen.

The Sugarhill Gang
The Sugarhill Gang 2007.jpg
Datuak
Jatorria New Jersey
Musika mota hip hop eta old-school hip hop (en) Itzuli
Urteak 1973
Produkzioa
Diskoetxea(k) Sugar Hill Records (en) Itzuli
Informazio gehigarria
MusicBrainz 336f2e14-b064-45c8-8b2a-01663a0bee64
sugarhillgang.com

DiskografiaAldatu

Urtea Albuma Emaitza
U.S. top 200 U.S. R&B NZ
1980 Sugarhill Gang
  • Argitaratze-data: 1980-2-7
  • Diskoetxea: Sugar Hill Records
4
1981 8th Wonder
  • Argitaratze-data: 1981eko amaiera
  • Diskoetxea: Sugar Hill
50 15 44
1983 Rappin' Down Town
  • Argitaratze-data: 1983
  • Diskoetxea: Sugar Hill
1984 Livin' in the Fast Lane
  • Label: Sugar Hill
1999 Jump on It!
  • Argitaratze-data: 1999-4-16
  • Diskoetxea: Rhino Entertainment

Kanpo estekakAldatu


  Artikulu hau musikari buruzko zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.