Ireki menu nagusia

Supergrass 1993an Ingalaterrako Oxford hirian sortutako Britpop taldea da. Bere kide sortzaileak Gaz Coombes, Mick Quinn eta Danny Goffey izan ziren, halere 2002an Rob Coombes ere elkartu zitzaien (Gaz Coombesen anaia).

Supergrass
Supergrass.jpg
Supergrass taldeko kideak.
Datuak
Jatorria Ingalaterra Oxford, Ingalaterra
Musika mota Britpop
Urteak 1994 - 2010
Produkzioa
Diskoetxea(k) Parlophone
Taldekideak
Gaz Coombes
Mick Quinn
Danny Goffey
Rob Coombes
Sariak
Jasotako sariak
Nominazioak
Informazio gehigarria
MusicBrainz 6386ddff-0d13-4685-9f0a-a82bf022fb1c
www.supergrass.com

Euren ibilbideko abestirik ezagunena ziurrenik 1995an kaleratu zuten Alright izenekoa izango da.

DiskografiaAldatu

  1. I Should Coco - (1995) #1 UK
  2. In It for the Money - (1997) #2 UK
  3. Supergrass - (1999) #2 UK
  4. Life on Other Planets - (2002) #9 UK
  5. Road to Rouen - (2005) #9 UK
  6. Diamond Hoo Ha - (2008) #19 UK

Kanpo estekakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Supergrass