Ireki menu nagusia

Sasha Nicole Clements (Toronto, Ontario, Kanada, 1990ko martxoaren 14a - ) kanadar aktorea da.

Sasha Clements
Sasha Clements.png
Bizitza
Jaiotza Toronto1990eko martxoaren  13a (29 urte)
Herrialdea  Kanada
Bizilekua Los Angeles
Familia
Ezkontidea(k) Corbin Bleu  (2016-07-23 -
Bikotea(k) Corbin Bleu
Hezkuntza
Heziketa York Unibertsitatea
Jarduerak
Jarduerak aktorea, modeloa eta zinema aktorea
IMDb nm2228168

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia
2005 The Snow Queen Robber Girl
2009–2010 Majority Rules! Kiki Kincaid
2010 What's Up Warthogs! Head cheerleader
2011 Rookie Blue Girl Passed Out
2011 Really Me Ramona
2012 Lost Girl Sarah
2012 Life with Boys Emma
2013 Mudpit Nikki
2014 How to Build a Better Boy Marnie
2015 Open Heart Rayna Sherazi
2015 Degrassi Don't Look Back Cat
2016 Say Yes to the Dress Herself
2017 From Straight ATxantiloi:'s to XXX Jolie
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Sasha Clements  
  Artikulu hau Albertako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.