Ireki menu nagusia

Poppy Petal Emma Elizabeth Deveraux Donahue (Sydney, Australia, 1972ko ekainaren 15a - ) aktore australiarra da. Without a Trace izeneko telesail amerikarrean Samantha Spade FBI agentearena egiteagatik ezaguna da.

Poppy Montgomery
Poppy Montgomery.jpg
Bizitza
Izen osoa Poppy Petal Emma Elizabeth Devereaux Donahue
Jaiotza Sydney1972ko ekainaren 15a (47 urte)
Herrialdea  Australia
 Ameriketako Estatu Batuak
Familia
Bikotea(k) Adam Kaufman Itzuli
Hezkuntza
Heziketa Ascham School Itzuli
Jarduerak
Jarduerak aktorea, telebista-aktorea eta zinema aktorea
Izengoitia(k) Poppy Montgomery
IMDb nm0599889

FilmografiaAldatu

FilmakAldatu

  • Murder in the Hamptons (2005)
  • Between (2005)
  • 50 Ways To Leave Your Lover (2004)
  • Raising Waylon (2004)
  • Blonde (2001)
  • Men Named Milo, Women Named Greta (2000)
  • This Space Between Us (2000)
  • Life (1999)
  • The Other Sister (1999)
  • The Wonder Cabinet (1999)
  • Dead Man on Campus (1998)
  • Desert's Edge (1997)
  • The Cold Equations (1996)
  • Peacock Blues (1996)
  • Stories From The Edge (1996)
  • Jake Lassiter: Justice On The Bayou (1995)
  • Devil In A Blue Dress (1995)
  • Tammy And The T-Rex (1994)

TelesailakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Poppy Montgomery  
  Artikulu hau Hegoaldeko Gales Berriko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.