Natasha St-Pier

abeslari kanadarra

Natasha St-Pier (edo Natasha Saint-Pier), jaiotzez Natasha Saint-Pierre (Bathurst, Brunswick Berria, Kanada, 1981eko otsailaren 10a), abeslari kanadarra da.

Natasha St-Pier
Natasha St-Pier - chanteuse française - Denain - France - 12 mars 2010 - DSC3256.jpg
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakNatasha Saint-Pierre
JaiotzaBathurst (en) Itzuli1981eko otsailaren 10a (41 urte)
Herrialdea Kanada
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa kanadiarra
Jarduerak
Jarduerakabeslaria, aktorea eta aurkezlea
Genero artistikoapopa
Musika instrumentuapianoa
ahotsa
DiskoetxeaGuy Cloutier Communications (en) Itzuli
Warner Music France (en) Itzuli

natasha-stpier.com
IMDB: nm1343557 Allocine: 177530
Facebook: NatashaStPierOfficiel Twitter: Natasha_StPier Instagram: natashastpier Youtube: UCjnqE1aDtnaqppLQzt8wYMQ Spotify: 1miK7RIscxXIgQgHQ0G7ch Musicbrainz: 75433c64-f96a-4454-9b62-2005fe59acbc Songkick: 158098 Discogs: 535265 Allmusic: mn0000375285 Deezer: 1802 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

AlbumakAldatu

  • 2000: A chacun son histoire
  • 2001: Je n'ai que mon âme
  • 2002: De l'amour le mieux
  • 2003: L'instant d'après
  • 2006: Longueur d'ondes
  • 2008: Natasha St Pier
  • 2009: Tu trouveras... 10 ans de succès (Best of)
  • 2012: Bonne nouvelle
  • 2013: Thérèse, Vivre d'Amour

SingelakAldatu

  • 2001: Je n'ai que mon âme
  • 2002: Tu trouveras
  • 2002: Nos rendez-vous
  • 2002: Alors on se raccroche
  • 2003: Tant que c'est toi...
  • 2004: Mourir demain (Pascal Obisporekin)
  • 2006: Un ange frappe à ma porte
  • 2006: Ce silence
  • 2006: Tant que j'existerai
  • 2006: J'oublie
  • 2007: Longueur d'ondes
  • 2007: De nous
  • 2008: Embrasse-moi
  • 2008: 1,2,3
  • 2009: L'instant T
  • 2012: Bonne Nouvelle
  • 2012: Juste comme ça (Mickaël Mirorekin)
  • 2013: Vivre d'Amour (Anggunekin)


Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Natasha St-Pier