Ireki menu nagusia

Nasser Saleh Ibrihim (Maroko, 1992ko abenduaren 19a) Espainian lan egiten duen marokoar aktorea da, Física o Química eta La pecera de Eva telesailengatik famatu dena.

Nasser Saleh
Bizitza
Jaiotza Espainia1992ko abenduaren 19a (26 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak aktorea eta telebista-aktorea
IMDb nm3003544

FilmografiaAldatu

Filmografia
Urtea Izenburua Pertsonaia Oharra(k)
2008 Fuera de lugar 5 atal
20082009 HKM: hablan, kantan, mienten Moja 85 atal
2010 Propios y extraños
2010 La pecera de Eva Leo 58 atal
20102011 Física o química Rashid "Román" Lorente Arco 30 atal
2010 Biutiful Nerabea
2011 11-M Telefilm
2011 Verbo Darío
2011 No habrá paz para los malvados Arabiar gaztea
2012 Toledo, cruce de destinos Abdul
2012 Imperium Craso 6 atal
2013 Los amantes pasajeros Gaztea
2014 El Príncipe Karim
2017 El final del camino Musulman


  Artikulu hau Marokoko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.