Moira Kelly

Moira Kelly (Queens, 1968ko martxoaren 6a), Estatu Batuetako aktore eta bikoiztailea da.

Moira Kelly
Bizitza
JaiotzaQueens1968ko martxoaren 6a (53 urte)
Herrialdea Ameriketako Estatu Batuak
Lehen hizkuntzaingelesa
Familia
Ezkontidea(k)Steve Hewitt (en) Itzuli  (2000 -
Hezkuntza
HeziketaMarymount Manhattan College (en) Itzuli
Connetquot High School (en) Itzuli
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jarduerakaktorea, abeslaria, ahots-aktorea eta komediantea
Jasotako sariak
Musika instrumentuaahotsa

IMDB: nm0446702 Allocine: 3089 Rottentomatoes: celebrity/moira_kelly Allmovie: p37546 TV.com: people/moira-kelly Edit the value on Wikidata

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Oharra(k)
1991 The Boy Who Cried Bitch Jessica
Billy Bathgate Becky
1992 Thirty Below Zero Lucy Film laburra
The Cutting Edge Kate Moseley
Twin Peaks: Fire Walk with Me Donna Hayward
Chaplin Hetty Kelly / Oona O'Neill
1994 With Honors Courtney Blumenthal
The Lion King Nala (ahotsa)
Little Odessa Alla Shustervich
1995 The Tie That Binds Dana Clifton
1996 Unhook the Stars Ann Mary Margaret "Annie" Hawks
Entertaining Angels: The Dorothy Day Story Dorothy Day
1997 Love Walked In Vera
Changing Habits Soosh Teague
Drive, She Said Nadine Ship
1998 Dangerous Beauty Beatrice Venier
Hi-Life Susan
The Lion King II: Simba's Pride Nala (ahotsa) Bideo
1999 Henry Hill Cynthia
2001 The Safety of Objects Susan Train
2004 A Woman Reported Woman Film laburra
The Lion King 1½ Nala (ahotsa) Bideo
2006 Two Tickets to Paradise Kate
2007 Remember the Daze Mrs. Ford
2014 Twin Peaks: The Missing Pieces Donna Hayward


  Artikulu hau New Yorkeko estatuko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.