Ireki menu nagusia

Luis Camino Maresma (Donostia, 1960ko maiatzaren 15a) gipuzkoar perkusionista eta musikagilea da. 1980ko hamarkadaren amaieran 21 Japonesas sortu eta 1997an desegin eta bakarkako ibilbideari ekin zion.

Luis Camino
Bizitza
Jaiotza Donostia1960ko maiatzaren 15a (59 urte)
Herrialdea  Gipuzkoa, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak perkusionista eta musikagilea
Kidetza 21 Japonesas
Genero artistikoa pop rocka
Musika instrumentua Perkusio instrumentua

DiskografiaAldatu

21 Japonesas taldean
  • Donde ríen los locos (1987)
  • Hombre de la selva (1989)
  • El paso del tiempo (1990)
  • Antología (1991)
  • El mercado del placer (1992)
  • Fuego Dulce (1994)
  • Cerca del aire (1997)
Luis Camino & Abya Yala
  • Abya Yala (Aztarna, 1997)
  • InDIOSINCRASIA (Nuba Records, 2003)
  • Musikisthan (Nuba Records, 2005)


  Artikulu hau Gipuzkoako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.