Ireki menu nagusia

Lauren Keyana "Keke" Palmer (Harvey, Illinois, 1993ko abuztuaren 26a - ), Estatu Batuetako aktorea da.

Keke Palmer
Keke Palmer 2018.png
Bizitza
Izen osoa Lauren Keyana Palmer
Jaiotza Robbins (Illinois)1993ko abuztuaren  26a (26 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Talde etnikoa afro-amerikarra
Hezkuntza
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak abeslaria, aktorea, egile abeslaria, musikagilea, telebista-aktorea, zinema aktorea eta ahots-aktorea
Genero artistikoa popa
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea Atlantic Records
IMDb nm1551130
kekepalmer.com

FilmografiaAldatu

Filmak
Urtea Filma Pertsonaia Oharrak
2004 Barbershop 2: Back in Business Ginaren iloba
2006 Akeelah and the Bee Akeelah Anderson
Madea's Family Reunion Nikki Grady
2007 Cleaner Rose Cutler
2008 The Longshots Jasmine Plummer
2009 Shrink Jemma
2012 Joyful Noise Olivia Hill
2012 Ice Age: Continental Drift Peaches Ahotsa
2012 Virgin Mary TBA
Telefilmak
Urtea Izenburua Pertsonaia Oharrak
2004 The Wool Cap Lou
2005 Knights of the South Bronx Kenya Russell
2007 Jump In! Mary Thomas
2012 Rags Kadee Worth
DVD
Urtea Izenburua Pertsonaia Oharrak
2008 Unstable Fables: Tortoise vs. Hare Crystal Tortoise Ahotsa
Telebista
Urtea Telesaila Pertsonaia Oharrak
2004 Cold Case Arlene Marion "The Letter"
Strong Medicine Sarina "Race for a Cure"
2005 Second Time Around Sharlene "Big Bank, Little Bank"
ER Janell Parkerson "The Show Must Go On"
Law & Order: Special Victims Unit Tasha Wright "Storm"
Keke & Jamal Keke Stewart Piloto
2007 Tyler Perry's House of Payne Nikki "Bully and the Beast"
Just Jordan C.C. Livingston "Fame Game"
2008–2011 True Jackson, VP True Jackson
2009 MTV Cribs Bera
2009–egun Brainsurge Bera
2010 The Cleveland Show Candice "Harder, Better, Faster, Browner"
2011 Degrassi Bera "Spring Fever"
2011–egun Winx Club Layla/Aisha
  Artikulu hau Illinoisko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.