Ireki menu nagusia

Julia Deborah "Julie" Kavner (Los Angeles, 1950eko irailaren 7a) Estatu Batuetako ahots-aktore eta umorista da. The Simpsons telesailean Marge Simpsonen ahotsa bikoizteagatik ezaguna da, baina Jacqueline Bouvier edo Patty eta Selma Bouvierrenak ere bikoizten ditu.

Julie Kavner
Julie Kavner 1974.JPG
Bizitza
Jaiotza Los Angeles1950eko irailaren  7a (69 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Familia
Bikotea(k) David Davis Itzuli
Hezkuntza
Heziketa San Diego State University Itzuli
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea, telebista-aktorea, zinema aktorea eta ahots-aktorea
Jasotako sariak
IMDb nm0001413

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Oharrak
1982 National Lampoon Goes to the Movies Mrs. Falcone
1985 Bad Medicine Cookie Katz
1986 Hannah and Her Sisters Gail
1987 Radio Days Mother
Surrender Ronnie
1989 New York Stories Treva
1990 Awakenings Eleanor Costello
Alice Dekoratzailea
1991 Shadows and Fog Alma
1992 This Is My Life Dottie Ingels
1994 I'll Do Anything Nan Mulhanney
1995 Forget Paris Lucy
1997 Deconstructing Harry Grace
1998 Dr. Dolittle Uxo emea
1999 Judy Berlin Marie
A Walk on the Moon P.A. Announcer
Story of a Bad Boy Elaine
2001 Someone Like You Peluxe
2004 Barn Red
The Lion King 1½ Ma
Behind the Legend: Timon Ma
2006 Click Trudy Newman
2007 The Simpsons Movie Marge Simpson


  Artikulu hau Kaliforniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.