Ireki menu nagusia

Jessica Ann Simpson (Abilene, Ameriketako Estatu Batuak, 1980ko uztailaren 10a - ) abeslari eta aktore estatubatuarra da.

Jessica Simpson
Jessica Simpson Joining Forces with the Rockies April 2011 (cropped).jpg
Bizitza
Izen osoa Jessica Ann Simpson
Jaiotza Abilene (Texas)1980ko uztailaren  10a (39 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Bizilekua Los Angeles
Familia
Ezkontidea(k) Nick Lachey Itzuli  (2002 -  2006)
Eric Johnson Itzuli  (2014 -
Bikotea(k) Tony Romo Itzuli
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak abeslaria, aktorea, egile abeslaria, musikaria, dantzaria, telebista-aktorea, zinema aktorea eta moda-diseinatzailea
Genero artistikoa popa
dance popa
countrya
R&B garaikidea
Ahots mota sopranoa
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea Columbia Records
Epic Records
Sony BMG
EMI
Sinesmenak eta ideologia
Erlijioa Baptismoa
Alderdi politikoa Ameriketako Estatu Batuetako Alderdi Errepublikanoa
IMDb nm0005433
www.jessicasimpson.com

DiskografiaAldatu

FilmografiaAldatu

Urtea Filma/Show Pertsonaia Oharrak
2002-2005 Newlyweds Jessica Simpson Reality Show
2005 The Dukes of Hazzard Daisy Duke Filma
2006 Employee of The Month Amy Filma
2007 Blonde Ambition Katie Gregerstitch Filma
2008 Major Movie Star Megan Valentine Filma
2008 The Love Guru Kameoa Filma
2009 The Wittness TBA Filma

Kanpo loturakAldatu


Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Jessica Simpson