Ireki menu nagusia

Jennifer Esposito (New York, 1973ko apirilaren 11 - ) estatubatuar aktore eta dantzaria da, telebistan eta zineman aritutakoa.

Jennifer Esposito
Jennifer Esposito.jpg
Bizitza
Jaiotza Brooklyn1973ko apirilaren  11 (46 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Familia
Ezkontidea(k) Bradley Cooper  (2006 -  2007)
Hezkuntza
Heziketa Lee Strasberg Theatre and Film Institute Itzuli
Jarduerak
Jarduerak zinema aktorea, aktorea eta telebista-aktorea
IMDb nm0261170
jennifersway.org/

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Oharra(k)
1997 Brother's Kiss, AA Brother's Kiss Lucy
1997 Kiss Me, Guido Debbie
1997 Brooklyn State of Mind, AA Brooklyn State of Mind Donna Delgrosso
1998 No Looking Back Teresa
1998 He Got Game Ms. Janus
1998 Charlie Hoboken Girl in church
1998 Side Streets Jessica
1998 I Still Know What You Did Last Summer Nancy
1999 Summer of Sam Ruby
1999 Just One Time Michelle
1999 Bachelor, TheThe Bachelor Daphne
2000 Dracula 2000 Solina
2001 Backflash Olive Dee "Harley" Klintucker
2001 Proposal, TheThe Proposal Susan Reese
2001 Made Club girl Uncredited
2001 Don't Say a Word Det. Sandra Cassidy
2001 Beyond the City Limits Helena Toretti
2002 Welcome to Collinwood Carmela
2002 Master of Disguise, TheThe Master of Disguise Jennifer Baker
2004 Breakin' All the Rules Rita Monroe
2004 Crash Ria
2004 Taxi Lt. Marta Robbins
2006 Jesus, Mary and Joey Frankie Vitello
2008 Conspiracy Joanna
2008 American Crude Carlos
2009 Four Single Fathers Suzanne
2011 Mamitas Miss Ruiz
2012 Bending the Rules Olivia Garcia
2014 She's Funny That Way Margie
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Jennifer Esposito  
  Artikulu hau New Yorkeko estatuko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.