Jennifer Esposito

Jennifer Esposito (New York, 1973ko apirilaren 11 - ) estatubatuar aktore eta dantzaria da, telebistan eta zineman aritutakoa.

Jennifer Esposito
Jennifer Esposito.jpg
Bizitza
JaiotzaBrooklyn1973ko apirilaren 11 (48 urte)
Herrialdea Ameriketako Estatu Batuak
Lehen hizkuntzaingelesa
Familia
Ezkontidea(k)Bradley Cooper  (2006 -  2007)
Hezkuntza
HeziketaLee Strasberg Antzerki- eta Film-Eskola
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jarduerakzinema aktorea, aktorea eta telebista-aktorea

IMDB: nm0261170 Allocine: 9682 Allmovie: p237368 TV.com: people/jennifer-esposito IBDB: 484758
Facebook: JennifersWayJE Twitter: JennifersWayJE Instagram: jesposito Edit the value on Wikidata

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Oharra(k)
1997 A Brother's Kiss Lucy
1997 Kiss Me, Guido Debbie
1997 A Brooklyn State of Mind Donna Delgrosso
1998 No Looking Back Teresa
1998 He Got Game Ms. Janus
1998 Charlie Hoboken Girl in church
1998 Side Streets Jessica
1998 I Still Know What You Did Last Summer Nancy
1999 Summer of Sam Ruby
1999 Just One Time Michelle
1999 The Bachelor Daphne
2000 Dracula 2000 Solina
2001 Backflash Olive Dee "Harley" Klintucker
2001 The Proposal Susan Reese
2001 Made Club girl Uncredited
2001 Don't Say a Word Det. Sandra Cassidy
2001 Beyond the City Limits Helena Toretti
2002 Welcome to Collinwood Carmela
2002 The Master of Disguise Jennifer Baker
2004 Breakin' All the Rules Rita Monroe
2004 Crash Ria
2004 Taxi Lt. Marta Robbins
2006 Jesus, Mary and Joey Frankie Vitello
2008 Conspiracy Joanna
2008 American Crude Carlos
2009 Four Single Fathers Suzanne
2011 Mamitas Miss Ruiz
2012 Bending the Rules Olivia Garcia
2014 She's Funny That Way Margie

Kanpo estekakAldatu


  Artikulu hau New Yorkeko estatuko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.