Haley Bennett

Haley Bennet (Fort Myers, Florida, 1988ko urtarrilaren 7a) estatubatuar abeslari eta aktorea da. Music and lyrics (2007), The Haunting of Molly Hartley (2008), Kaboom (2010) eta The Equalizer (2014) filmengatik da ezaguna.

Haley Bennett
Haley Bennett.jpg
Bizitza
Jaiotza Fort Myers (Florida)1988ko urtarrilaren 7a (32 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Jarduerak
Jarduerak aktorea, abeslaria, musikaria eta zinema aktorea
Altuera 173±1 zentimetro
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea 550 Music
IMDb nm2247245

BiografiaAldatu

Haley Bennett bere amarekin Los Angelesera joan zen institutoa 'Stow-Munroe Falls High School'-ean amaitu ondoren behin-behineko karrera jarraitzeko, eta laster, Cora Corman Pop idoloaren papera lortu zuen Music and lyrics filmean, Drew Barrymore y Hugh Grant portagonisatzen zutena. Music and lyrics Haleyri bere ahots talentua erakustea ahalbidetu zion, nahiz eta berak azpimarratu bere benetako estiloa Coraren pertsonaiaren desberdina dela, Marcelo Canelas bere mutil-lagunari buruz atera zuen albuemean agerian geratzen dena.Haleyk abestiak eta poesia idatzi ditu hamalau urte zituenetik, eta hainbat liburu biltzen ditu bere hitz eta pentsamenduekin. Shaley Scott musikari eta abeslariarekin ari da lanean bere estreinako albumean orain.College filman, nerabeen gaiei buruzko komedia, 2008an estreinatu zuen protagonista bezala. The Hole 3D 2010ean estreinatu zen eta Chris Massoglia eta Nathan Gamble aktoreekin batera aritu zen. Urte berean, Thomas Dekkerrekin eta Gregg Arakirekin protagonista izan ze, Kaboom filmean.

Laster, Outlaw Country ,FX-eko serie berrian protagonista izango da Luke Grimes eta Mary Steenburgenekin.

FilmografiaAldatu

Urtea Titulua Rola Notak
2007 Music and Lyrics Cora Corman
2008 College Kendall Hartley
2008 The Haunting of Molly Hartley Molly Hartley
2008 Marley & Me Lisa
2009 Passage Abby Kortometrajea
2009 The Hole 3D Julie Campbell
2010 Kaboom Stella
2010 Arcadia Lost Charlotte
2012 Outlaw Country Annabel Lee Telebista saioa
2013 Deep Powder Natasha
2014 After the Fall Ruby
2014 Kristy Justine
2014 The White City Eva
2014 The Equalizer Mandy
2015 Hardcore Henry Estelle Postprodukzio
2016 A Kind of Murder Ellie Briess
2016 Los siete magníficos (The Magnificent Seven) Emma Cullen
2016 The Girl on the Train Megan Hipwell Postprodukzio
2016 Rules Don't Apply Mamie
2016 Thank You for Your Service Saskia Schumann Postprodukzio
2017 Weightless Postprodukzio
2019 Rescate en el Mar Rojo (The Red Sea Diving Resort) Rachel Reiter
2019 Swallow Hunter
2020 The Devil All the Time Charlotte Russel Rodajea
2020 Hilbaley Elegy Lindsay Rodajea

Kanpoko estekakAldatu