X²O Badkamers Saria

GvA Trofee» orritik birbideratua)
GvA Trofee
Orokortasunak
KirolaZiklo-kros
Sorrera1987
Ekitaldi kopurua0 (urtea: 2022)
Aldizkotasunaurterokoa (Abu)
MotaKirol txapelketa
HerrialdeaBEL Belgika
Dokumentazioa Wikidata-logo S.svg

X²O Badkamers Saria Belgikako ziklo-kros txapelketa da, 1987 urteaz geroztik, Belgikako Anberesko probintzian jokatzen dena. Zazpi probaz datza, eta proba guztiak jokatu ondoren puntu gehien dituen txirrindularia izango da sailkapen orokorreko garailea.

Sari hau lehenago DVV Saria (2017-2019), BPost Bank Saria (2012-2016) eta Gazet van Antwerpen (GvA) Saria (1987-2011) izenekin ezagutua izan da.

PalmaresaAldatu

Denboraldia Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
X²O Badkamers Saria
2020–21
DVV Saria
2019–2020   Eli Iserbyt (BEL)   Michael Vanthourenhout (BEL)   Mathieu van der Poel (NED)
2018–2019   Mathieu van der Poel (NED)   Toon Aerts (BEL)   Michael Vanthourenhout (BEL)
2017–2018   Mathieu van der Poel (NED)   Toon Aerts (BEL)   Wout van Aert (BEL)
2016–2017   Wout Van Aert (BEL)   Kevin Pauwels (BEL)   Michael Vanthourenhout (BEL)
BPost Bank Saria
2015–2016   Wout Van Aert (BEL)   Kevin Pauwels (BEL)   Sven Nys (BEL)
2014–2015   Wout Van Aert (BEL)   Kevin Pauwels (BEL)   Sven Nys (BEL)
2013–2014   Sven Nys (BEL)   Niels Albert (BEL)   Tom Meeusen (BEL)
2012–2013   Niels Albert (BEL)   Klaas Vantornout (BEL)   Kevin Pauwels (BEL)
Gazet van Antwerpen Saria
2011–2012   Kevin Pauwels (BEL)   Zdeněk Štybar (CZE)   Sven Nys (BEL)
2010–2011   Sven Nys (BEL)   Zdeněk Štybar (CZE)   Kevin Pauwels (BEL)
2009–2010   Sven Nys (BEL)   Zdeněk Štybar (CZE)   Niels Albert (BEL)
2008–2009   Sven Nys (BEL)   Bart Wellens (BEL)   Zdeněk Štybar (CZE)
2007–2008   Sven Nys (BEL)   Bart Wellens (BEL)   Zdeněk Štybar (CZE)
2006–2007   Sven Nys (BEL)   Niels Albert (BEL)   Richard Groenendaal (NED)
2005–2006   Sven Nys (BEL)   Bart Wellens (BEL)   Erwin Vervecken (BEL)
2004–2005]   Sven Nys (BEL)   Sven Vanthourenhout (BEL)   Erwin Vervecken (BEL)
2003–2004   Bart Wellens (BEL)   Ben Berden (BEL)   Sven Nys (BEL)
2002–2003   Sven Nys (BEL)   Bart Wellens (BEL)   Mario De Clercq (BEL)
2001–2002   Erwin Vervecken (BEL)   Peter Van Santvliet (BEL)   Bart Wellens (BEL)
2000–2001   Erwin Vervecken (BEL)   Bart Wellens (BEL)   Peter Willemsens (BEL)
1999–2000   Arne Daelmans (BEL)   Bart Wellens (BEL)   Peter Willemsens (BEL)
1998–1999   Marc Janssens (BEL)   Arne Daelmans (BEL)   Peter Willemsens (BEL)
1997–1998   Arne Daelmans (BEL)   Danny De Bie (BEL)   Peter Willemsens (BEL)
1996–1997   Paul Herygers (BEL)   Alex Moonen (BEL)   Peter Willemsens (BEL)
1995–1996   Paul Herygers (BEL)   Peter Willemsens (BEL)   Arne Daelmans (BEL)
1994–1995   Paul Herygers (BEL)   Peter Willemsens (BEL)   Arne Daelmans (BEL)
1993–1994   Paul Herygers (BEL)   Danny De Bie (BEL)   Peter Willemsens (BEL)
1992–1993   Paul Herygers (BEL)   Peter Willemsens (BEL)   Staf Van Bouwel (BEL)
1991–1992   Dirk Pauwels (BEL)   Pascal Van Riet (BEL)   Guy Van Dijck (BEL)
1990–1991   Marc Janssens (BEL)   Peter Van Santvliet (BEL)   Ludo De Rey (BEL)
1989–1990   Guy Van Dijck (BEL)   Wim Lambrechts (BEL)   Kurt De Roose (BEL)
1988–1989   Guy Van Dijck (BEL)   Rudy De Bie (BEL)   Dirk Pauwels (BEL)
1987–1988   Rudy De Bie (BEL)   Christian Hautekeete (BEL)   Yvan Messelis (BEL)

Kanpo estekakAldatu