Ireki menu nagusia

Ginesa Ortega Cortés (Metz, 1967ko urriaren 10a) kataluniar flamenko abeslaria da. Ijito jatorriko cantaora hau zenbait hilabetetik aurrera Cornellà de Llobregaten bizi da.

Ginesa Ortega
Bizitza
Izen osoa Ginesa Ortega Cortés
Jaiotza Metz1967ko urriaren 10a
Herrialdea  Katalunia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Musika instrumentua ahotsa

DiskografiaAldatu

  • Siento (1997).
  • Oscuriá (1999).
  • Por los espejos del agua (2002).
  • Flamenca (2006).
  • El amor brujo (2011)


  Artikulu hau Kataluniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.