Ginesa Ortega

abeslari espainiarra

Ginesa Ortega Cortés (Metz, 1967ko urriaren 10a) kataluniar flamenko abeslaria da. Ijito jatorriko cantaora hau zenbait hilabetetik aurrera Cornellà de Llobregaten bizi da.

Ginesa Ortega
Bizitza
Izen osoaGinesa Ortega Cortés
JaiotzaMetz1967ko urriaren 10a (53/54 urte)
Herrialdea Katalunia
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jarduerakabeslaria
Musika instrumentuaahotsa

Facebook: ginesaortegacortes MySpace: ginesa Last fm: Ginesa+Ortega Musicbrainz: cab13fa0-a237-4378-8ceb-1a7c327bb7cb Discogs: 2348005 Allmusic: mn0001261193 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

  • Siento (1997).
  • Oscuriá (1999).
  • Por los espejos del agua (2002).
  • Flamenca (2006).
  • El amor brujo (2011)


  Artikulu hau Kataluniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.