Eva Santolaria

aktore espainiarra

Eva Santolaria Millán (Bartzelona, 1975ko maiatzaren 2a) kataluniar aktorea da, zineman eta telebistan aritutakoa.

Eva Santolaria
Bizitza
Jaiotza Bartzelona1975eko maiatzaren 2a (44 urte)
Herrialdea  Katalunia
Familia
Ezkontidea(k) Pau Freixas Itzuli
Hezkuntza
Hizkuntzak katalana
gaztelania
Jarduerak
Jarduerak aktorea
IMDb nm0763832

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Zuzendaria
2010 Héroes Pau Freixas
2005 Ruido Marcelo Bertalmío
2005 A Mario Papick Lozano
2003 Días de fútbol David Serrano
2001 No te fallaré Manuel Ríos San Martín
2000 Nosotras Judith Colell
1998 Bomba de relojería Ramón Grau
1998 El pianista Mario Gas
1996 Susanna Antonio Chavarrías

TelebistaAldatu

Urtea Telesaila Zuzendaria Pertsonaia
2017- Sé quién eres Pau Freixas Marta Hess
2015 Cites Pau Freixas Clàudia
2009 Los misterios de Laura Pau Freixas Maite
2007 En buena compañía Antonio Recio Claudia Espinosa
2004 Maigret: L'ombra cinese Renato De Maria Maguy
2004 Maigret: La trappola Renato De Maria Maguy
2002-2005, 2006 7 vidas Ricardo A. Solla eta Mario Montero Veronica Montero "Vero"
1998-2001, 2002 Compañeros Manuel Ríos San Martín, Pablo Barrera eta Guillermo Fernández Groizard Valle Bermejo
1997 Menudo es mi padre Guillermo Fernández Groizard eta Manuel Ríos San Martín
1996-1998 Nissaga de poder Josep Maria Benet i Jornet eta Xavier Berraondo Elisenda Castro
1994-1995 Estació d'enllaç Xavier Berraondo eta Eduard Cortés


  Artikulu hau Kataluniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.