Eslovakiako futbol kopa

Eslovakiako futbol kopa (eslovakieraz Slovenský Pohár) Eslovakian jokatzen den kanporaketa bidezko futbol txapelketa nagusia da. Slovan Bratislava da garaipen gehien lortu dituena, 7 hain zuzen ere. 1993-94 denboraldian hasi zen jokatzen, Txekoslovakia bitan zatitu ondoren.

Eslovakiako futbol kopa
Slovenský Pohár
Konfederazioa UEFA
Sorrera 1993
Eremua  Eslovakia
Taldeak 202
Garaipen gehien Slovan Bratislava (10 Kopa)
Txapelduna Slovan Bratislava (2020-21)
Webgunea www.sfz.futbalnet.sk

Txekoslovakiako Kopa (1961-1993)Aldatu

1961 eta 1993 artean jokatu zen txapelketa. Honako hauek dira irabazleak:

Taldea Garaipenak Urteak
  Dukla Praga 9* 1952*, 1961, 1965, 1966, 1969, 1981, 1983, 1985, 1990
  Sparta Praga 8 1964, 1972, 1976, 1980, 1984, 1988, 1989, 1992
  Slovan Bratislava 6* 1955*, 1962, 1963, 1968, 1974, 1982
  Spartak Trnava 4 1967, 1971, 1975, 1986
  Baník Ostrava 3 1973, 1978, 1991
  Lokomotíva Košice 2 1977, 1979
  Brnoko Izar Gorria 1 1960
  TJ Gottwaldov 1 1970
  Dunajská Streda 1 1987
  MFK Košice 1 1993
  Kovosmalt Trnava 1* 1951*
  • 1951, 1952 eta 1955ekoak ez da ofizialak.

Eslovakia (1994- )Aldatu

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Emaitza Finalista
1994 Slovan Bratislava 2-1 Tatran Prešov
1995 Inter Bratislava 1-1 (pen:3-1) Dunajská Streda
1996 Humenné 2-1 Spartak Trnava
1997 Slovan Bratislava 1-0 Tatran Prešov
1998 Spartak Trnava 2-0 Košice
1999 Slovan Bratislava 3-0 Dukla Banská Bystrica
2000 Inter Bratislava 1-1 (pen:4-2) Košice
2001 Inter Bratislava 1-0 Ružomberok
2002 Senec 1-1 (pen:4-2) Matador Púchov
2003 Matador Púchov 2-1 Slovan Bratislava
2004 Artmedia Bratislava (Petržalka) 2-0 Košice
2005 Dukla Banská Bystrica 2-1 Artmedia Bratislava (Petržalka)
2006 Ružomberok 0-0 (pen:4-3) Spartak Trnava
2007 ViOn Zlaté Moravce Senec
2008 Artmedia Bratislava (Petržalka) 1-0 Spartak Trnava
2009 Košice 3-1 Artmedia Bratislava (Petržalka)
2010 Slovan Bratislava 6-0 Spartak Trnava
2011 Slovan Bratislava 3-3 (pen:5-4) Žilina
2012 Žilina 3-2 Senica
2013 Slovan Bratislava 2-0 Žilina
2014 Košice 2-1 Slovan Bratislava
2015 Trenčín 2-2 (pen:3-2) Senica
2016 Trenčín 3-1 Slovan Bratislava
2017 Slovan Bratislava 3-0 Skalica
2018 Slovan Bratislava 3-1 Ružomberok
2019 Spartak Trnava 3-3 (pen:4-1) Žilina
2020 Slovan Bratislava 1-0 Ružomberok
2021 Slovan Bratislava 2-1 (luz) Žilina
  • (luz), luzapenaren ondoren.
  • (pen), penalti-jaurtiketak.

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Slovan Bratislava 10 1994, 1997, 1999, 2010, 2011, 2013, 2017, 2018, 2020, 2021.
Inter Bratislava 3 1995, 2000, 2001
Artmedia Bratislava (Petržalka) 2 2004, 2008
Košice 2 2009, 2014
Trenčín 2 2015, 2016
Spartak Trnava 2 1998, 2019
Humenné 1 1996
Senec 1 2002
Matador Púchov 1 2003
Dukla Banská Bystrica 1 2005
Ružomberok 1 2006
ViOn Zlaté Moravce 1 2007
Žilina 1 2012

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo estekakAldatu