Eiffel 65 italiako musika elektronikoa egiten zuen hiru partaidez osaturiko taldea zen. 1990eko hamarkadaren amaieran sortu zen eta arrakasta handia lortu zuen Europan eta Ameriketako Estatu Batuetan "Blue (Da Ba Dee)" abestiarekin.

Kaleratutako abesti arrakastatsuen artean, aipaturiko Blue abestiaz gain "Too Much of Heaven", eta "Move Your Body" daude. Taldea 2005ean desegin zen, eta partaideetako bat Gabry Pontek arrakasta lortu zuen ondoren bakarka kaleratutako hainbat abestirekin.

DiskografiaAldatu

DiskakAldatu

  • Europop (1999)
  • Contact! (2001)
  • Eiffel 65 (2003)

AbestiakAldatu

  • "Blue (Da Ba Dee)" (1999)
  • "Move Your Body" (2000)
  • "Too Much of Heaven" (2000)
  • "My Console" (Espainian eta Portugalen bakarrik) (2000)
  • "One Goal" (2001)
  • "Back In Time" (2001)
  • "Lucky (In My Life)" (2001)
  • "80's Stars" (2002)
  • "Losing You" (Kanadan bakarrik) (2002)
  • "Cosa Resterà (In a Song)" (2002)
  • "Quelli Che Non Hanno Età" (2003)
  • "Viaggia Insieme a Me" (2003)
  • "Viaggia Insieme a Me RMX" (2003)
  • "Una Notte E Forse Mai Più" (2003)
  • "Voglia Di Dance All Night" (2004)

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo estekakAldatu


  Artikulu hau zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.