Ireki menu nagusia

Colm Ó Maonlaí (Monsktown, Dublin, 1966ko abenduaren 10a) irlandar aktore bat da. Liam Ó Maonlaí abeslari eta musikariaren anai zaharra ere bada. Irlanderaz nahiz ingelesez antzeztu izan du.

Colm Ó Maonlaí
Bizitza
Jaiotza Dublin1966ko abenduaren 10a (53 urte)
Herrialdea  Irlandako Errepublika
Hezkuntza
Hizkuntzak Irlandako gaelera
Jarduerak
Jarduerak aktorea eta telebista-aktorea
IMDb nm0641805

Irlandan Ros na Rún (irlanderaz) eta Fair City (ingelesez) telesailetan agertu izan da, Erresuma Batuan aldiz 2002ko apiriletik aurrera EastEnders telesaila ospetsuan Tom Banks pertsonaia antzeztu du. TG4 irlanderazko katean ere An Leabhar ("Liburua") misteriozko telesaila anteztu zuen.

FilmografiaAldatu

  • Fair City (2006) - Tom Banks
  • Ros na Rún -
  • Rógairí - 2005 - 35nóiméad
  • The Bill - 274 (2004) - Seán Flynn
  • Doctors - A Secret Life (2004) - Steve Welland
  • A Place to Stay (2003) - Seán Buaiteoir Scannán
  • EastEnders - Tom Banks
  • Silent Grace - (2001)
  • Chaos - (2001) - Barry
  • Trí Scéal (2000) - Jimmy
  • An Leabhar (2000) - Colm Mac Lára
  • Deich gCoiscéim (2000) - Rosco
  • Rust - (1999)- Declan
  • The Haunting of Hell House (1999) - Reginald
  • I Could Read the Sky (1999) - Martin
  • Knocking on Death's Door (1999) - Young Doc Hadley
  • The Officer From France (1998) - O'Toole
  • Middleton's Changeling (1998) - Alsemero
  • Aqua (1998) Tomás - (mar Cholm Lydon)
  • Zanzibar (1998) - Declan
  • Spastóireacht (1996) - Tadhg
  • Nothing Personal (1995) - Peter
  • Colleen Bawn (1995) - J Scanlan

Kanpo estekakAldatu