Ireki menu nagusia

Christopher "Chris" Miller (Washington, 1968), Estatu Batuetako ahots-aktorea, zuzendari eta gidoigilea da.

Chris Miller
Chris Miller 2011 Puss in Boots Australia.jpg
Bizitza
Izen osoa Christopher Miller
Jaiotza Washington1968ko urtarrilaren  20a (51 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Hezkuntza
Heziketa California Institute of the Arts Itzuli
Jarduerak
Jarduerak aktorea, ahots-aktorea, zinema zuzendaria, animatzailea, gidoilaria, storyboard artista Itzuli eta zinema aktorea
Nominazioak
Genero artistikoa film komikoa
family filma Itzuli
IMDb nm3735491

FilmografiaAldatu

Urtea Film Pertsonaia Oharrak
1988 The Thing What Lurked in the Tub Lugmeyer
Lea Press on Limbs Zuzendaria
1989 The Cellar Willy Cashen
1992 Cool World
1997 Officer Buckle and Gloria Storyboard
2001 Shrek Geppetto / Magic Mirror Story artist
2003 Sinbad: Legend of the Seven Seas Tower Guard Story artist
2004 Shrek 2 Humphries / Magic Mirror Story artist
2005 Madagascar Kowalski Story artist
2007 Shrek the Third Puppet Master / Announcer / Mascot / Singing Villain Zuzendaria
2008 Igor Special thanks
Madagascar: Escape 2 Africa Kowalski Zuzendaria
2009 Monsters vs. Aliens Advisor Cole / Army Commander Jones Story artist
2010 Shrek Forever After Royal Messenger / Magic Mirror / Geppetto Zuzendaria
2011 Puss in Boots Little Boy Blue / Friar Miller / Prison Guard / Manual / Rafael Zuzendaria
2012 Madagascar 3: Europe's Most Wanted Kowalski Zuzendaria

TelebistaAldatu

Urtea Telesaila Pertsonaia Oharrak
2009 Merry Madagascar Kowalski Zuzendaria
2007 Shrek the Halls Zuzendaria
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Chris Miller  
  Artikulu hau Washingtongo biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.