Chris Miller

Christopher "Chris" Miller (Washington, 1968), Estatu Batuetako ahots-aktorea, zuzendari eta gidoigilea da.

Chris Miller
Chris Miller 2011 Puss in Boots Australia.jpg
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakChristopher Miller
JaiotzaWashington1968ko urtarrilaren 20a (54 urte)
Herrialdea Ameriketako Estatu Batuak
Lehen hizkuntzaingelesa
Hezkuntza
HeziketaCalifornia Institute of the Arts (en) Itzuli
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jarduerakaktorea, ahots-aktorea, film-zuzendaria, animatzailea, gidoilaria, storyboard artist (en) Itzuli eta zinema aktorea
Nominazioak
Genero artistikoafilm komikoa
family film (en) Itzuli

IMDB: nm3735491 Allocine: 174792 Allmovie: p402415 Edit the value on Wikidata

FilmografiaAldatu

Urtea Film Pertsonaia Oharrak
1988 The Thing What Lurked in the Tub Lugmeyer
Lea Press on Limbs Zuzendaria
1989 The Cellar Willy Cashen
1992 Cool World
1997 Officer Buckle and Gloria Storyboard
2001 Shrek Geppetto / Magic Mirror Story artist
2003 Sinbad: Legend of the Seven Seas Tower Guard Story artist
2004 Shrek 2 Humphries / Magic Mirror Story artist
2005 Madagascar Kowalski Story artist
2007 Shrek the Third Puppet Master / Announcer / Mascot / Singing Villain Zuzendaria
2008 Igor Special thanks
Madagascar: Escape 2 Africa Kowalski Zuzendaria
2009 Monsters vs. Aliens Advisor Cole / Army Commander Jones Story artist
2010 Shrek Forever After Royal Messenger / Magic Mirror / Geppetto Zuzendaria
2011 Puss in Boots Little Boy Blue / Friar Miller / Prison Guard / Manual / Rafael Zuzendaria
2012 Madagascar 3: Europe's Most Wanted Kowalski Zuzendaria

TelebistaAldatu

Urtea Telesaila Pertsonaia Oharrak
2009 Merry Madagascar Kowalski Zuzendaria
2007 Shrek the Halls Zuzendaria
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Chris Miller  
  Artikulu hau Washingtongo biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.