Bart Heirewegh

txirrindulari belgikarra

Bart Heirewegh (Hamme, 1967ko abuztuaren 28a), belgikako txirrindulari ohia da.

Bart Heirewegh
Bizitza
JaiotzaHamme1967ko abuztuaren 28a (56 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Trident-Schick 1993-1994
Ipso-Euroclean 1996-1999
Spar 2000-2000
Chocolade Jacques-Wincor Nixdorf 2001-2001
 

Palmaresa aldatu

1993

1997

1998

1999

  • Herald Sun Tourreko bi etapa

2000

  • Herald Sun Tourreko bi etapa

2002

  • Herald Sun Tourreko etapa bat

Erreferentziak aldatu

  1. «Omloop van de Rozenstreek, Belgium, National Event (No UCI points)» autobus.cyclingnews.com (Noiz kontsultatua: 2023-07-31).
  2. «GP Tienen, Belgium, National Event (No UCI Points)» autobus.cyclingnews.com (Noiz kontsultatua: 2023-08-18).
  3. «GP Wingene, Belgium, No UCI Points» autobus.cyclingnews.com (Noiz kontsultatua: 2023-08-18).
  4. «64th Putte-Kapellen, Belgium, National Event (No UCI points)» autobus.cyclingnews.com (Noiz kontsultatua: 2023-08-18).
  5. «www.cyclingnews.com presents ...» autobus.cyclingnews.com (Noiz kontsultatua: 2023-11-28).

Kanpo estekak aldatu