Ireki menu nagusia

Barry McGuire (Oklahoma City, 1935eko urriaren 15a) estatubatuar abeslaria da. Eve of Destruction abestiari esker ospetsu bilakatu zen.

Barry McGuire
Barry McGuire at the 3 day Music & Alternatives festival, New Zealand 1979..jpg
Bizitza
Jaiotza Oklahoma City1935eko urriaren 15a (84 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Jarduerak
Jarduerak egile abeslaria, abeslaria, musikaria, musikagilea eta gitarra-jotzailea
Genero artistikoa rocka
Musika instrumentua gitarra
ahotsa
Diskoetxea Dunhill
Era Records Itzuli
IMDb nm1733358
www.barrymcguire.com/

Diskografia hautatuaAldatu

  • 1962: Barry Here and Now
  • 1963: The Barry McGuire Album
  • 1965: Eve of Destruction
  • 1965: This Precious Time
  • 1967: The World's Last Private Citizen
  • 1971: McGuire and the Doctor
  • 1972: Seeds
  • 1974: Lighten Up
  • 1974: Narnia
  • 1975: Jubilation
  • 1975: To the Bride
  • 1975: Eve of Destruction (Star Power)
  • 1976: C'mon Along
  • 1976: Anyone But Jesus
  • 1976: Jubilation Two
  • 1977: Have You Heard
  • 1978: Cosmic Cowboy
  • 1979: Inside Out
  • 1980: Best of Barry McGuire
  • 1981: Finer Than Gold
  • 1989: Pilgrim
  • 1991: Let's Tend God's Earth
  • 1995: When Dinosaurs Walked the Earth
  • 1997: Ancient Garden
  • 1999: Frost and Fire
  • 2000: Eve of Destruction (20 Inspirational Classics)


  Artikulu hau Oklahomako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.