Azúcar Moreno espainiar musika bikotea da, Antonia "Toñi" eta Encarnación "Encarna" Salazar ahizpek eratua. Taldeak flamenko eta pop uztartzen ditu.

Azúcar Moreno
Azucarjuntas.png
Datuak
Jatorria Espainia
Musika mota pop latino
Urteak 1984
Produkzioa
Diskoetxea(k) EMI
Encarna Salazar Itzuli
Toñi Salazar Itzuli
Informazio gehigarria
MusicBrainz 6673a67c-3281-4629-b08b-b9bf8db2384c
www.azucarmorenomusic.com

DiskografiaAldatu

  • 1984 : Con la miel en los labios (EMI)
  • 1986 : Estimúlame (EMI)
  • 1988 : Carne de melocotón (CBS/EPIC)
  • 1990 : Bandido (CBS/EPIC)
  • 1991 : Mambo (SONY/EPIC)
  • 1992 : Ojos negros (SONY/EPIC)
  • 1994 : El amor (SONY/EPIC)
  • 1996 : Esclava de tu piel (SONY/EPIC)
  • 1997 : Mucho Azúcar, Grandes éxitos (SONY/EPIC)
  • 1998 : Olé (SONY/EPIC)
  • 2000 : Amén (SONY/EPIC)
  • 2002 : Únicas (SONY/EPIC)
  • 2003 : Desde el principio (SONY)
  • 2006 : Bailando con Lola (EMI/CAPITOL)

Kanpo estekakAldatu


  Artikulu hau musikari buruzko zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.