Ireki menu nagusia

Amparanoia espainiar musika talde bat da, Amparo Sánchez abeslariaren inguruan eratua. Rock eta reggae uztartu zituen 1996 eta 2006 artean.

Amparanoia
Amparanoia.jpg
Datuak
Jatorria Madril
Musika mota rock
Informazio gehigarria
MusicBrainz 7c61d54d-90fd-42e2-929a-9398a2a24269
amparanoia.com/

DiskografiaAldatu

  • El Poder de Machín 1997
  • Feria Furiosa 1999
  • Somos Viento 2002
  • Enchilao 2003
  • Rebeldía con Alegría 2004
  • La Vida Te Da 2006
  • Seguiré caminando 2008
  • Tucson-Habana 2010


  Artikulu hau musikari buruzko zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.