Amparanoia espainiar musika talde bat da, Amparo Sánchez abeslariaren inguruan eratua. Rock eta reggae uztartu zituen 1996 eta 2006 artean.

Amparanoia
Datuak
JatorriaMadril
Musika motarock, pop eta reggae
Informazio gehigarria
amparanoia.com
Last fm: Amparanoia Musicbrainz: 7c61d54d-90fd-42e2-929a-9398a2a24269 Songkick: 408094 Discogs: 588026 Allmusic: mn0000769159 Edit the value on Wikidata

Diskografia Aldatu

  • El Poder de Machín 1997
  • Feria Furiosa 1999
  • Somos Viento 2002
  • Enchilao 2003
  • Rebeldía con Alegría 2004
  • La Vida Te Da 2006
  • Seguiré caminando 2008
  • Tucson-Habana 2010

Kanpo estekak Aldatu


  Artikulu hau musikari buruzko zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.