Alan Jackson

Alan Eugene Jackson (Newnan, Georgia, 1958ko urriaren 17a) estatubatuar egile abeslaria da, country estilokoa.

Alan Jackson
AlanJacksonApr10.jpg
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakAlan Eugene Jackson
JaiotzaNewnan1958ko urriaren 17a (63 urte)
Herrialdea Ameriketako Estatu Batuak
Talde etnikoaanglo-estatubatuarra
Hezkuntza
HeziketaNewnan High School (en) Itzuli
Jarduerak
Jarduerakcountry singer (en) Itzuli, egile abeslaria, kantugilea, musikagilea, artista, music artist (en) Itzuli eta estudioko musikaria
Lantokia(k)Nashville
Jasotako sariak
Nominazioak
Genero artistikoacountrya
neotraditional country (en) Itzuli
gospel musika
bluegrassa
Musika instrumentuagitarra
gitarra akustikoa
ahotsa
DiskoetxeaArista Records
Capitol Nashville
Arista Nashville (en) Itzuli
EMI

alanjackson.com
IMDB: nm0413251 Facebook: OfficialAlanJackson Twitter: OfficialJackson Instagram: officialalanjackson MySpace: alanjackson Youtube: UCChNoYrjZP3ymvjh2BKBPbA TikTok: officialalanjackson Souncloud: alanjacksonofficial Spotify: 4mxWe1mtYIYfP040G38yvS iTunes: 16365 Last fm: Alan+Jackson Musicbrainz: 7291957b-c463-4275-a41c-a104c9e2337f Songkick: 343830 Discogs: 405816 Allmusic: mn0000605375 Deezer: 517 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

  • Here in the Real World (1989)
  • Don't Rock the Jukebox (1991)
  • A Lot About Livin' (And a Little 'Bout Love) (1992)
  • Honky Tonk Christmas (1993)
  • Who I Am (1994)
  • Everything I Love (1996)
  • High Mileage (1998)
  • Under the Influence (1999)
  • When Somebody Loves You (2000)
  • Drive (2002)
  • Let it be Christmas (2002)
  • What I Do (2004)
  • Precious Memories (2006)
  • Like Red On A Rose (2006)
  • Live at Texas Stadium (2007)
  • Good Time (2008)
  • Freight Train (2010)
  • Thirty Miles West (2012)
  • Precious Memories Volume II (2013)
  • Angels and Alcohol (2015)

Kanpo estekakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Alan Jackson  


  Artikulu hau Georgiako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.