Ireki menu nagusia

Ajita Wilson (Brooklyn, New York, Ameriketako Estatu Batuak, 1950eko urtarrilaren 12a - Erroma, Italia, 1987ko maiatzaren 26a) estatubatuar zinema-aktore eta aktore pornografikoa zen. Hainbaten arabera Ajita emakume transexuala zen, George Wilson jaiotza-izenekoa. Wilson 1987ko maiatzaren 26an hil zen garuneko odoljario baten ondorioz.

Ajita Wilson
Bizitza
Jaiotza Brooklyn1950eko maiatzaren 26a
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Talde etnikoa afro-amerikarra
Heriotza Erroma1987ko maiatzaren 26a (37 urte)
Heriotza modua berezko heriotza: garuneko odoljarioa
Jarduerak
Jarduerak aktore pornoa
IMDb nm0932954

Filmografia nabarmenaAldatu

  • The Nude Princess (1976)
  • Mavri Aphroditi (1977)
  • Proibito erotico (1978)
  • L'amour chez les poids lourds (1978)
  • Follie Di Notte (1978)
  • Los Energéticos (1979)
  • Escape from Hell (1980)
  • The Smugglers (1980)
  • Sadomania (1981)
  • Apocalipsis sexual (1982)
  • El regreso de Eva Man (1982)
  • Macumba sexual (1983)
  • Orgia stin Kerkyra (1983)
  • Anomaloi erotes sti santorini(1984)
  • Diakopes Stin Idra (1984)
  • Savage Island (1985)
  • Bocca Bianca Bocca Nera (1986)