Aerosmith Ameriketako Estatu Batuetako Boston hirian egoitza duen rock musika talde bat da. 1970. urtean sortu zen. Taldeko jatorrizko kideak Steven Tyler, Joe Perry, Tom Hamilton, Joey Kramer eta Ray Tabano izan ziren, azken hori Brad Whitford gitarrajoleak ordezkatu zuelarik.

Aerosmith
Aerosmith2007.jpg
Aerosmith musika taldeko kideak 2007an.
Datuak
JatorriaBoston, Massachusetts
 AEB
Musika motaRocka
Urteak1970-gaur egun arte
Produkzioa
Diskoetxea(k)Columbia, Geffen
Taldekideak
Steven Tyler
Tom Hamilton
Joey Kramer
Joe Perry
Brad Whitford
Taldekideak:
Ray Tabano
Jimmy Crespo
Rick Dufay
Sariak
Jasotako sariak
Informazio gehigarria
http://aerosmith.com/
IMDB: nm0012613 Facebook: aerosmith Twitter: Aerosmith Instagram: aerosmith MySpace: aerosmith Youtube: UCBxdHQVOaZhUOIj_3gt2FYw Souncloud: aerosmith Spotify: 7Ey4PD4MYsKc5I2dolUwbH Last fm: Aerosmith Musicbrainz: 3d2b98e5-556f-4451-a3ff-c50ea18d57cb Songkick: 224919 Discogs: 48424 Allmusic: mn0000604852 Deezer: 1005 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

  • Aerosmith 1973
  • Get Your Wings 1974
  • Toys In The Attic 1975
  • Rocks 1976
  • Draw The Line 1977
  • Live! Bootle 1978
  • Night In The Ruts 1979
  • Greatest Hits 1980
  • Rock In A Hard Place 1982
  • Done With Mirrors 1985
  • Classics Live 1986
  • Classics Live II 1986
  • Permanent Vacation 1987
  • Gems 1988
  • Pump 1989
  • Pandora's Box 1991
  • Get a Grip - 1993 (Geffen)
  • Big Ones 1994
  • Nine Lives 1997
  • A Little South Of Sanity 1998
  • Just Push Play 2001
  • Young Lust: The Aerosmith Anthology 2001
  • O yeah!: Ultimate Aerosmith Hits 2002
  • Honkin' On Bobo 2004
  • Rockin' The Joint 2005
  • Devil's Got a New Disguise (Recopilatorio) 2006

Kanpo estekakAldatu