Ireki menu nagusia

DiskografiaAldatu

FilmografiaAldatu

Year Title Role Notes
1988 Tapeheads Bera
The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
1989 UHF George Newman
1991 The Naked Gun 2½: The Smell of Fear Komisaldegiko laguna
1994 Naked Gun 33⅓: The Final Insult Bera
1996 Spy Hard
1997 Safety Patrol
2000 Nothing Sacred Denda-bezeroa
2002 Desperation Boulevard Bera
2003 Haunted Lighthouse Zerbitzaria
2009 Halloween II Bera
2015 Batman vs. Robin The Dollmaker Ahotsa


  Artikulu hau Kaliforniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.