Ireki menu nagusia

FilmografiaAldatu

Film
Urte Izenburu Pertsonaia Oharrak
1988 "Crocodile" Dundee II Tour Guide
1988 Punchline Lilah's Hairdresser
1991 Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze Soho Woman
1997 Volcano Anita
1998 The Siege Protest Speaker
2002 The Secret Lives of Dentists Nurse
2005 The Man Lt. Rita Carbone
2008 Bolt Mittens Ahotsa
2009 Loving Leah Malka
2009 Make My Day
2010 Cop Out Laura
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Susie Essman  
  Artikulu hau New Yorkeko estatuko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.