Ireki menu nagusia

FilmografiaAldatu

Zinema
Urtea Filma Pertsonaia Oharra(k)
1952 Come Back, Little Sheba Lola
1953 Main Street to Broadway Bera
1954 About Mrs. Leslie Mrs. Vivien Leslie
1958 Hot Spell Alma Duval
1958 The Matchmaker Dolly 'Gallagher' Levi
Telebista
Urtea Telesaila Pertsonaia Oharra(k)
1954-1961 The United States Steel Hour 2 episodes
1957 Playhouse 90 Perle Mesta Atal 1
1961–1966 Hazel Hazel Burke 154 atal
1966 CBS Playhouse Amanda Wingfield Atal 1
1967 CBS Playhouse Heloise Michaud Atal 1
1968 The Smugglers Mrs. Hudson Telefilm
1973 A Touch of Grace Grace Simpson 13 atal
1974 The Year Without a Santa Claus Mrs. Claus (ahotsa) Atal 1
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Shirley Booth  
  Artikulu hau New Yorkeko estatuko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.