Ireki menu nagusia

Phil Cunningham (Edinburgh, 1960ko urtarrilaren 27a) eskoziar folk musikari eta musikagilea da, Silly Wizard taldean edo Johnny anaiarekin batera akordeoi jotzen duena.

Phil Cunningham
Bizitza
Jaiotza Edinburgh1960ko urtarrilaren  27a (59 urte)
Herrialdea  Erresuma Batua
Hezkuntza
Heziketa Portobello High School Itzuli
Jarduerak
Jarduerak musikaria eta musikagilea
Genero artistikoa tradiziozko musika
Musika instrumentua akordeoia
www.philcunningham.com/

Eduki-taula

DiskografiaAldatu

SoloAldatu

  • Airs & Graces (1984)
  • Palomino Waltz (1989)

Silly WizardAldatu

  • Caledonia's Hardy Sons (1978)
  • So Many Partings (1980)
  • Wild and Beautiful (1981)
  • Kiss the Tears Away (1983)
  • A Glint of Silver (1986)
  • Live Wizardry (1988)

RelativityAldatu

  • Relativity (1986)
  • Gathering Pace (1987)

Johnny Cunninghamekin bateraAldatu

  • Against the Storm (1980)

Aly Bainekin bateraAldatu

  • The Pearl (1995)
  • The Ruby (1997)
  • Another Gem (2000)
  • Spring The Summer Long (2003)
  • Best of Aly and Phil (2004)
  • Roads Not Travelled (2006)
  • Portrait (2010)
  • Five and Twenty (2012)

Connie Doverrekin bateraAldatu

  • Somebody (1991)
  • The Wishing Well (1994)
  • If Ever I Return (1997)
  • The Border of Heaven (2000)

Kris Dreverrekin bateraAldatu


  Artikulu hau Eskoziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.