Natalia Zeta

aktore porno espainiarra

Natalia Zeta (Santander, 1983ko abenduaren 29a - ) espainiar aktore pornoa da.

Natalia Zeta
Bizitza
Jaiotza Santander1983ko abenduaren 29a (36 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak aktore pornoa
IMDb nm2541115
nataliazeta.com

2006an Bartzelonako Zinema Erotikoaren Nazioarteko Jaialdiaren bigarren mailako emakumezko aktore onenari Ninfa saria eman zioten.

Filmografia hautatuaAldatu

  • Fiebre en Ibiza (2005)
  • Cafe Diablo (2006)
  • Coches calientes para chicas guarras (2006)
  • Depravada (2006)
  • Nacho Rides Again (2006)
  • Evil Geishas Hotel (2007)
  • Lorna Goes Wild (2007)
  • Private Poker (2007)
  • Quad Desert Anal Fury (2007)
  • Room 666 (2007)
  • Sextreme Surf Bodies (2007)
  • Stars in Heat (2007)
  • Vertical Sex Limit (2007)
  • Wild Wet Beaches (2007)
  • Cast 2 (2008)
  • Fucking Your Ass Is The Best Sport Ever 3 (2008)
  • Los Castings de Giancarlo 2 (2008)
  • Sex Building (2008)


  Artikulu hau Kantabriako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.