Ireki menu nagusia

Monkaen Kaenkoon[1] (thailandieraz: มนต์แคน แก่นคูณ), (Yasothon, Thailandia, 1973ko uztailak 20a - ) thailandiar abeslari eta aktorea da.[2]

Monkaen Kaenkoon
Bizitza
Jaiotza Loeng Nok Tha Itzuli1973ko uztailaren 20a (46 urte)
Herrialdea  Thailandia
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Genero artistikoa Luk thung Itzuli
Mor lam Itzuli
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea GMM Grammy

DiskografiaAldatu

BildumaAldatu

  • 2005 - Yang Koay Thee Soai Derm[3]
  • 2006 - Yam Tor Khor Toe Haa
  • 2008 - Sang Fan Duai Kan Bor
  • 2009 - Roang Ngan Pit Kid Hot Nong
  • 2010 - Fan Eek Krang Tong Pueng Ther
  • 2012 - Trong Nan Kue Na Thee Trong Nee Kue Hua Jai
  • 2016 - Hai Khao Rak Ther Muean Ther Rak Khaw[4]
  • 2018 - Ai Hak Khaw Toan Jao Bor Hak
  • 2019 - San Ya Nam Ta Mae

ErreferentziakAldatu


  Artikulu hau Thailandiako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.