Ireki menu nagusia

Los Chichos flamenko-runba musika talde madrildarra izan zen, Juan Antonio Jiménez Muñoz Jero eta Emilio eta Julio González Gabarre anaiek osatuta. 1973an sortu zirenetik, 22 album sortu eta 22 mililioi ale saldu dituzte.[1]

Los Chichos
Los Chichos en Barcelona (2009) (18).jpg
Datuak
Jatorria Madril
Musika mota Flamenko
Runba
Urteak 1973-2015
Produkzioa
Diskoetxea(k) Polygram
Universal Music
Philips
Taldekideak
Emilio González Gabarre
Julio González Gabarre
Emilio González García
Lehengo taldekideak

Juan Antonio Jiménez Muñoz
Informazio gehigarria
MusicBrainz d54ea4a6-0b9c-4e47-bed0-289ae9ff4037
www.los-chichos.com

Eduki-taula

DiskografiaAldatu

(1973-1989) JerorekinAldatu

  • Ni más, ni menos (1974)
  • Esto sí que tiene guasa (1975)
  • No sé por qué (1976)
  • Son ilusiones (1977)
  • Hoy igual que ayer (1978)
  • Amor y ruleta (1979)
  • Amor de compra y venta (1980)
  • Bailarás con alegría (1981)
  • Para que tú lo bailes (1981)
  • Ni tú, ni yo (1982)
  • Déjame solo (1983)
  • Adelante (1984)
  • Yo, El Vaquilla (1985)
  • Porque nos queremos (1987)
  • Ojos negros (1988)
  • Esto es lo que hay (1989)

(1991-2008) Jero gabeAldatu

  • Sangre gitana (1991)
  • ¡Amigo, no pasa ná! (1995)
  • Gitano (1997)
  • Ladrón de amores (2001)
  • Cabibi (2002)
  • Hasta aquí hemos llegado (2008)

BildumakAldatu

  • Sus 22 mejores Canciones (1995)
  • Ni más, ni menos (1999)
  • Todo Chichos: De la Rumba somos los dueños (2004)
  • Los Chichos: Canalleo, rumba y jaleo (2006)
  • Todo Chichos: Edición Oro (2009)
  • Los Chichos: (1973-2014) 40+1 Aniversario (2014)

ErreferentziakAldatu