Livoniako Kopa

Livoniako Kopa Estonia eta Letoniako ligatako txapeldunek elkarren artean jokatzen duten futbol txapelketa da. 2003an jokatu zen lehen aldiz eta momentuz bost ekitaldi izan ditu. Talde letoniarrak izan dira gehienetan nagusi. Izena garai bateko Livoniako erresumaren omenez jarri zitzaion, Estonia eta Letoniako lurrak hartzen baitzituen.

PodiumaAldatu

     
 
 
 
Skonto Riga
3 Kopa
     
 
 
 
Ventspils
Kopa 1
     
 
 
 
Flora
Kopa 1

PalmaresaAldatu

Urtea Txapelduna Emaitza Finalista
2003   Skonto Riga 2-2 (pen:12-11)   Flora Tallinn
2004   Skonto Riga 3-3 (pen:4-3)   Flora Tallinn
2005   Skonto Riga 4-3   Levadia Tallinn
2008   FK Ventspils 2-2 (pen:4-3)   Levadia Tallinn
2011   Flora Tallinn 2-0   Skonto Riga
  • (pen), penalti jaurtiketak.

GaraipenakAldatu

TaldekaAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
  Skonto Riga 3 2003, 2004, 2005
  FK Ventspils 1 2008
  Flora Tallinn 1 2011

HerrialdekaAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
  Letonia 4 2003, 2004, 2005, 2008
  Estonia 1 2011

Kanpo estekakAldatu