Ireki menu nagusia
Jérémie Delprat
Delprat Jérémie.jpg
Izen osoa: Jérémie Gérard Delprat
Jaiotza data: 1983ko abenduaren 28a (35 urte)
Jaioterria: Paue (Frantzia)
Pilotaria
Modalitatea: esku huskako pilota
Postua:

Jérémie Gérard Delprat (Paue, 1983ko abenduaren 28a) bearnotar palaria da, larruzko paletan aritzen dena.

PalmaresaAldatu

IbilbideaAldatu

  • 1991 : Coarraze-Nay
  • 1999 : Sauveterre de Béarn
  • 2000 : Pôle France Cassin
  • 2004 : Real Sociedad
  • 2005 : Biarritz Olympique Pelote Basque
  • 2007 : Association Tourcoing Pelote


  Artikulu hau Frantziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.