Ireki menu nagusia

Esloveniako futbol kopa

Esloveniako futbol kopa (eslovenieraz: Pokal Nogometne zveze Slovenije) Eslovenian jokatzen den kanporaketa bidezko futbol txapelketa da. 1991-92an izan zuen lehenengo ekitaldia eta NK Maribor da txapelketa gehien irabazi dituena, 8 hain zuzen ere.

Esloveniako futbol kopa
Pokal Nogometne zveze Slovenije
Konfederazioa UEFA
Sorrera 1991
Eremua  Eslovenia
Taldeak 28
Garaipen gehien NK Maribor (9 Kopa)
Txapelduna NK Olimpija Ljubljana (2018-19)
Webgunea www.nzs.si

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Emaitza Finalista
1992 Maribor 0-0 (pen:4-3) Olimpia Ljubljana
1993 Olimpia Ljubljana 2-1 Celje
1994 Maribor 0-1, 3-1 Mura
1995 Mura 1-1, 1-0 Celje
1996 Olimpia Ljubljana 1-0, 1-1 Primorje
1997 Maribor 0-0, 3-0 Primorje
1998 Rudar Velenje 1-2, 3-0 Primorje
1999 Maribor 3-2, 2-0 Olimpia Ljubljana
2000 Olimpia Ljubljana 1-2, 2-0 Korotan Prevalje
2001 Gorica 0-1, 4-2 Olimpia Ljubljana
2002 Gorica 4-0, 2-1 Aluminij
2003 Olimpia Ljubljana 1-1, 2-2 Celje
2004 Maribor 4-0, 3-4 Dravograd
2005 Celje 1-0 Gorica
2006 Koper 1-1 (pen:5-3) Celje
2007 Koper 1-0 Maribor
2008 Interblock 2-1 Maribor
2009 Interblock 2-1 Koper
2010 Maribor 3-2 (luz) Domžale
2011 Domžale 4-3 Maribor
2012 Maribor 2-2 (pen:3-2) Celje
2013 Maribor 1-0 Celje
2014 Gorica 2-0 Maribor
2015 Koper 2-0 Celje
2016 Maribor 2-2 (pen:7-6) Celje
2017 Domžale 1-0 Olimpia Ljubljana
2018 Olimpia Ljubljana 6-1 Aluminij
2019 Olimpia Ljubljana 2-1 Maribor
  • (luz), luzapenaren ondoren.
  • (pen), penalti jaurtiketak.

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
NK Maribor 9 1992, 1994, 1997, 1999, 2004, 2010, 2012, 2013, 2016
NK Olimpia Ljubljana 6 1993, 1996, 2000, 2003, 2018, 2019
ND Gorica 3 2001, 2002, 2014
FC Koper 3 2006, 2007, 2015
NK Interblock 2 2008, 2009
NK Domžale 2 2011, 2017
NK Mura 1 1995
NK Rudar Velenje 1 1998
NK Celje 1 2005

Ikus, gaineraAldatu