Bandy Txapeldunen Kopa

Bandy Txapeldunen Kopa
Antolatzailea FIB
Sorrera 2004
Eremua  Suedia,  Errusia
Garaipen gehien Errusia Dinamo Mosku (4)
2015eko Txapelduna Errusia Dinamo Mosku

Bandy Txapeldunen Kopa urtero jokatzen den taldeen arteko bandy txapelketa da. Suedia eta Errusiako talde onenek bakarrik hartzen dute parte, Suediako zortzi taldek eta Errusiako lauk. Inoiz Finlandiako talderen bat gonbidatu dute. Edsbyn hirian jokatzen da. Aurredenboraldiko txapelketa izaten da, irailean jokatzen dena.

PalmaresaAldatu

Urtea Txapelduna Bigarrena
2004   Vodnik Arkhangelsk   Edsbyns IF
2005   Sandvikens AIK   SKA Neftyanik
2006   Dinamo Mosku   Zorky Krasnogorsk
2007   Edsbyns IF  
2008   Dinamo Mosku   Edsbyns IF
2009   Dynamo Kazan     Zorky Krasnogorsk
2010   Zorky Krasnogorsk   Dinamo Mosku
2011   Zorky Krasnogorsk   Bollnäs GIF
2012   Zorky Krasnogorsk   Edsbyns IF
2013   Dinamo Mosku   Edsbyns IF
2014   Bollnäs GIF   Dinamo Mosku
2015   Dinamo Mosku   Zorky Krasnogorsk

GaraipenakAldatu

  • Taldeka:
Taldea Garaipenak Urteak
  Dinamo Mosku 4 2006, 2008, 2013, 2015
  Zorky Krasnogorsk 3 2010, 2011, 2012
  Vodnik Arkhangelsk 1 2004
  Sandvikens AIK 1 2005
  Edsbyns IF 1 2007
  Dynamo Kazan 3 2009
  Bollnäs GIF 1 2014
  • Herrialdeka:
Herrialdea Garaipenak
  Errusia 9
  Suedia 3

Kanpo estekakAldatu