Alejandro Fernández

Alejandro Fernández Abarca (Guadalajara, Jalisco, Mexiko, 1971ko apirilaren 24a ) ranchera estiloko kantaria da. Haren aita Vicente Fernández ere abeslaria da.

Alejandro Fernández
Alejandro Fernández en entrevista.png
Bizitza
JaiotzaGuadalajara1971ko apirilaren 24a (51 urte)
Herrialdea Mexiko
Familia
AitaVicente Fernández
Seme-alabak
Jarduerak
Jarduerakabeslaria, zinema aktorea, telebista-aktorea eta estudioko musikaria
Jasotako sariak
Genero artistikoaMadmans Esprit (en) Itzuli
Musika instrumentuaahotsa
DiskoetxeaSony Music Latin

alejandrofernandez.com
IMDB: nm0273370 Facebook: alejandrofernandezoficial Twitter: alexoficial Instagram: alexoficial MySpace: alejandrofernandez Youtube: UC0K-1_31jfkcA4Nd294gMyA Spotify: 6sq1yF0OZEWA4xoXVKW1L9 iTunes: 893583 Last fm: Alejandro+Fernández Musicbrainz: 772a8360-e81e-4647-92e2-195c19efddad Songkick: 124651 Discogs: 493572 Allmusic: mn0000617613 Deezer: 8794 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

Estudioko albumak

  • 1992: Alejandro Fernández
  • 1993: Piel De Niña
  • 1994: Grandes Exitos A La Manera De Alejandro Fernández
  • 1995: Que Seas Muy Feliz
  • 1996: Muy Dentro de Mi Corazón
  • 1997: Me Estoy Enamorando
  • 1999: Mi verdad
  • 1999: Christmas in Vienna VI (feat Plácido Domingo eta Patricia Kaas)

Zuzenekoak

  • 2000: Entre tus brazos
  • 2001: Orígenes
  • 2002: Un Canto De México
  • 2003: Niña Amada Mía
  • 2003: En Vivo Juntos Por Ultima Vez
  • 2004: Zapata El sueño del héroe
  • 2004: A corazón abierto
  • 2005: México: Madrid en Directo Y Sin Escalas
  • 2007: Viento a favor
  • 2007: 15 Años De Éxitos
  • 2008: De noche Clasicos a mi manera
  • 2009: Dos mundos Evolución, Dos mundos Tradición
  • 2010: Dos Mundos Revolución
  • 2013: Confidencias
  • 2014: Confidencias Reales
  • 2017: Rompiendo fronteras