Ireki menu nagusia

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Jarduera
1988 Baton Rouge Gidoigile
1990 A solas contigo Gidoigile
1990 Demasiado corazón Gidoigile
1994 Belmonte Gidoigile
1995 Nadie hablará de nosotras cuando hayamos muerto Zuzendari eta Gidoigile
1997 Al límite Gidoigile
2001 Sin noticias de Dios Zuzendari eta Gidoigile
2006 Alatriste Zuzendari eta Gidoigile
2008 Sólo quiero caminar Zuzendari eta Gidoigile


  Artikulu hau Madrilgo Erkidegoko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.