Ireki menu nagusia

Frantziako Ziklo-Kross Txapelketak 1902. urtean ospatu ziren lehenengo aldiz, F. De Baeder izan zen ekitaldi honen irabazlea.

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea
1902 F. De Baeder
1903 R. Seigneur
1905 Frere
1906 H.P. Dupont
1907 O. Lapitze
1908 M. Baumler
1909 E. Christophe
1910 E. Christophe
1911 E. Christophe
1912 E. Christophe
1913 E.Christophe
1914 E. Christophe
1920 G. Degy
1921 E. Christophe
1922 R. Lacolle
1923 R. Lacolle
1924 F. Lemay
1925 A. Piveteau
1926 C. Pelissier
1927 C. Pelissier
1928 C. Pelissier
1929 C. Foucaux
1930 C. Foucaux
1931 C. Foucaux
1932 C. Foucaux
1933 A. Vanderdonckt
1934 C. Vaast
1935 R. Laforgue
1936 P. Chocque
1937 G. Peuziat
1938 P. Chocque
1939 R. Laforgue
1941 G. Proietti
1942 G. Proietti
1943 R. Pierredon
1944 R. Oubron
1945 J. Robic
1946 R. Oubron
1947 R. Rondeaux
1948 R. Rondeaux
1949 R. Rondeaux
1950 P. Jodet
Urtea Irabazlea
1951 R. Rondeaux
1952 R. Rondeaux
1953 R. Rondeaux
1954 R. Rondeaux
1955 Andre Dufraisse
1956 Andre Dufraisse
1957 G. Meunier
1958 Andre Dufraisse
1959 Andre Dufraisse
1960 G. Meunier
1961 Andre Dufraisse
1962 Andre Dufraisse
1963 Andre Dufraisse
1964 M. Pelchat
1965 P. Bernet
1966 M. Pelchat
1967 J.P. Ducasse
1968 J.P. Ducasse
1969 J. Herbain
1970 P. Bernet
1971 J.M. Richeux
1972 J.M. Richeux
1973 A. Wilhelm
1974 A. Wilhelm
1975 A. Gerardin
1976 J.Y. Plaisance
1977 A. Gerardin
1978 J.Y. Plaisance
1979 A. Wilhelm
1980 A. Gerardine
1981 J. Chassang
1982 M. Madiot
1983 M. Gayant
1984 Y. Madiot
1985 Y. Madiot
1986 M. Gayant
1987 Y. Madiot
1988 C. Lavainne
1989 D. Arnould
1990 C. Lavainne
1991 B. Lebras
1992 D. Pagnier
Urtea Irabazlea
1993 D. Arnould
1994 D. Arnould
1995 J. Chiotti
1996 E. Magnien
1997 C. Mengin
1998 C. Mengin
1999 C. Morel
2000 C. Morel
2001 D. Pagnier
2002 D. Arnould
2003 D. Arnould
2004 John Gadret
2005 F. Mourey