Ireki menu nagusia

Xosé Manuel Budiño (Moaña, Pontevedra-) gaita-jole galiziarra da.

Xosé Manuel Budiño
Creatividad musical de Galicia MICSUR 7.jpg
Bizitza
Jaiotza Moaña, ?
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak musikaria

Hinabt kolaborazio egin ditu beste musikari batzuekin, tartean Capercaillie, Oskorri, Kepa Junkera edo Uxia Senlle.

DiskografiaAldatu

  1. 1997 - Paralaia
  2. 2000 - Arredor
  3. 2004 - Zume de Terra
  4. 2007 - Home
  5. 2010 - Volta

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo loturakAldatu