Xosé Manuel Budiño

musikari espainiarra

Xosé Manuel Budiño (Moaña, Pontevedra-) gaita-jole galiziarra da.

Xosé Manuel Budiño
Creatividad musical de Galicia MICSUR 7.jpg
Bizitza
JaiotzaMoaña, ?
Herrialdea Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jarduerakmusikaria

IMDB: nm1974197 Facebook: xosemanuelbudino iTunes: 265498779 Last fm: Xosé+Manuel+Budiño Musicbrainz: 7025b16f-c58d-4939-9d25-74b871cbc6da Songkick: 354140 Discogs: 1625898 Edit the value on Wikidata

Hinabt kolaborazio egin ditu beste musikari batzuekin, tartean Capercaillie, Oskorri, Kepa Junkera edo Uxia Senlle.

DiskografiaAldatu

  1. 1997 - Paralaia
  2. 2000 - Arredor
  3. 2004 - Zume de Terra
  4. 2007 - Home
  5. 2010 - Volta

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo loturakAldatu