Xanti Korkostegi

euskal aktorea

Xanti Korkostegi Roldán (Donostia, Gipuzkoa, ?) euskal aktorea da, Goǃazen 6.0 denboraldiko protagonistetako bat.[1]

Xanti Korkostegi
Bizitza
Jaiotza ?, 
Herrialdea  Gipuzkoa, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak aktorea

BizitzaAldatu

Donostiako Jakintza ikastolan eta Luberri institutuan ikasitakoa da. Txikitan antzerki eskoletara joaten hasi zen. Gaztetxo Antzerki Eskolako ikaslea, antzerkian ibilitakoa da.[2][3]

FilmografiaAldatu

TelebistaAldatu

  • Goǃazen 6.0 (2019-2020). Igor (13 atal)
  • Goǃazen 2020 gabon zahar gaueko saio berezia (2019)

AntzerkiaAldatu

  • Rock of Ages (2017, Gaztetxo Antzerki Eskola)
  • Big Fish (2018, Gaztetxo Antzerki Eskola)
  • Goǃazen 6.0 antzerkia (2019, Pausoka/gluglu)

ErreferentziakAldatu

  1. «'Zatoz gurekin!' izeneko bideoklip berria grabatu du 'Go!azen'ek!» www.eitb.eus . Noiz kontsultatua: 2019-07-03.
  2. Urkizu, Urtzi «Transexual bat eta neska islamiar bat, 'Go!azen'-en atal berrietan» Berria . Noiz kontsultatua: 2019-07-03.
  3. (Gaztelaniaz) Unai (2017-12-07) «ROCK OF AGES, Gaztetxo Antzerki Eskola 2017» love for musicals . Noiz kontsultatua: 2019-07-03.