Wilco Kelderman

txirrindulari nederlandarra

Wilco Kelderman (1991ko martxoaren 25a, Amersfoort) herbeherear txirrindulari profesional bat da. Gaur egun Team Sunweb taldean lasterka egiten du.

Wilco Kelderman

(2018)
Bizitza
JaiotzaAmersfoort1991ko martxoaren 25a (33 urte)
Herrialdea Herbehereetako Erresuma
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
LottoNL–Jumbo 2012-2016
Rabobank Development 2010-2011
Sunweb 2017-2020
Bora-Argon 18 2021-2022
LottoNL–Jumbo 2023-
 
Pisua65 kilogramo
Altuera185 zentimetro

wilcokeldermanofficial.com
Twitter: W1lcokelderman Instagram: w1lcokelderman Edit the value on Wikidata

2020ko Italiako Giroan hirugarren egin zuen eta 2017ko Espainiako Itzulian laugarren.

Palmaresa

aldatu

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

2024

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzuli Handia 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
  Italiako Giroa 17. 7. UT 3. 17.
  Frantziako Tourra 79. 32. UT 5. 18.
  Espainiako Vuelta 14. 4. 10. 7. 18. 25.
  Munduko Txapelketa 60. UT 38.
  Munduko Erlojupeko Tx 25. 23. 7. 16.
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Wilco Kelderman - ProCyclingStats